phytembryoterapia

Silmujen parantava voima     english

Phytembryoterapia on yksi kasvilääkinnän haara, joka käyttää puiden, pensaiden ja varpujen silmuja parantaviin tarkoiuksiin. Silmut ovat alkiokudosta, joka sisältää kaiken kasvin tai puun informaation.

Phytembryoterapian luoja on belgialainen homeopaatti Dr. Pol Henry, joka v. 1959 kehitti menetelmän jolla silmun energia voidaan ottaa käyttöön. Hänen työtänsä ovat sen jälkeen jatkaneet muut homeopaatit ja akupunkturistit tutkimalla yksityiskohtaisesti eri lajien silmujen parantavia ominaisuuksia. Metodi on Suomessa vielä tuntematon ja olemmekin opiskelleet sitä Ranskassa. Phytembryoterapia kommunikoi kehomme kanssa fyysisellä, aineenvaihdunnallisella ja psyykkisellä tasolla. Eri puilla, pensailla ja varvuilla on omat parantavat vaikutuksensa jotka liittyvät usein kyseessä olevan kasvin rooliin ja paikkaan ekosysteemissä. Esimerkiksi koivu on valoa rakastava pioneeri puu, jolla on kyky muuntaa ja puhdistaa liian hapokas maaperä. Sen vaikutukset ihmiselle ovat samantyyppiset sillä koivu voi tasapainottaa kehon happo-emäs-tasapainoa ja siten parantaa nivelten toimintaa, laskea kolesterolia ja auttaa meitä näkemään asiat positiivisessa valossa.

Phytembryoterapiaa suositellaan kroonisiin oireisiin kuten matala-asteisiin tulehduksiin, unettomuuteen, auto-immuunisairauksiin, iho-ongelmiin, hormonaalisiin heilahteluihin ja ruuansulatushäiriöihin. Terapia voi vähentää stressitiloja, estää ennenaikaista vanhentumista, parantaa psyko-somaattisia ongelmia ja tukea naista vaihdevuosina. Silmuista uutetut tipat vaikuttavat suotuisasti vastustuskykyyn, tuki- ja liikuntaelimiin, hengitysteihin, aineenvaihdunta- ja ruuansulatuselimiin, verenkiertoon ja keskushermostoon. Silmutipat auttavat elimistöämme uudistumaan ja löytämään tasapainon. Ne vaikuttavat solutasolla asti ja monilla silmuilla on vahva antioksidanttinen vaikutus. Phytembryoterapia on oma hoitomuotonsa mutta sopii erityisen hyvin akupunktiohoitojen rinnalle.

Tarjoamme phytembryoterapiaa akupunktiohoitojen tueksi mutta voit myös tulla varta vasten phytembryoterapian konsultaatioon jossa haastattelun ja pulssidiagnoosin avulla etsimme sinulle oikean silmu-uutteen.

 

Ajanvaraus